Atuomation robotisering

Arrangör

Elmia
Kategori

Datum

11 sep 2019 - 12 sep 2019

Tid

Hela dagen

Välkommen till Robotkonferensen 2019

Kom i gång med ditt automationsprojekt redan i dag. Robotkonferensen på Elmia ger dig goda exempel från industrin, blandat med konkreta tips om hur du automatiserar din verksamhet.

Här anmäler du dig till Robotkonferensen 2019!
Sista anmälningsdag är 6 september.

Under två dagar i september, 11–12 september, berättar Sveriges ledande experter inom automation och digitalisering hur just du ska gå vidare för att göra rätt automationsinvestering. Programmet är sammansatt för att ge maximal nytta för små och medelstora företag med bland annat föreläsningar, presentationer av goda exempel från industrin och studiebesök.

Här kan du kika på programmet. Moderator för konferensen är Björn Langbeck, Tillväxtverket.

Konferens robotbaserad automation

Robotkonferensen vänder sig till små och medelstora företag som antingen är i startgroparna att börja digitalisera och robotisera verksamheten eller vill ta nästa steg i sin utveckling. Det är här som du får du ny kunskap och höjer kompetensen kring robotautomation. Tex underleverantörer till fordonsindustrin, legotillverkare inom företrädesvis metallbearbetning, plastbearbetning samt trä och möbeltillverkning och vänder sig till vd, produktionschefer samt övriga medlemmar i ledningsgrupper, produktionstekniker och automationstekniker.

Läs hela summeringen av konferensen 2017 här

Konferensen anordnas av SWIRA (Swedish Industrial Robot Association) i samarbete med:
Tillväxtverket, FKG, Robotdalen, Elmia Automation och Svenska Automationsgruppen.