Skip to main content
IUC Z-GROUP

KTP-Projektledare till MeraSkog – för dig som är nyexaminerad student

By 25 december, 2020februari 4th, 2021No Comments

MeraSkog IUC Z-GROUP jobb

Har du precis tagit din examen? Hos oss på MeraSkog kan du få möjligheten att testa dina nyvunna kunskaper som projektledare med bra stöd av coacher från universitet och näringsliv.
Projektet löper i 6 månader och ger dig en flygande start på din karriär. 


Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som projektledare kommer du att ansvara för att se över och hitta möjligheter för effektivisering av processen från produktionsplanering till entreprenörernas åtgärder enligt traktdirektiv. Effektivisering kan bestå av automatisering, digitala stöd, kommunikationslösningar mm. Till din hjälp att driva projektet framåt kommer du få stöd av en akademisk coach (forskare), handledare på företaget och en senior coach. Du kommer att ingå i projektets ledningsgrupp. 

Kvalifikationer och behörigheter 

Vi söker dig med högst två år gammal akademisk examen eller är nära slutet av din utbildning på grund- eller avancerad nivå inom teknikbaserad affärsutveckling där exempelvis processoptimering har fångat ditt intresse. Din utbildning kan exempelvis bestå av civilingenjörsutbildningar, jägmästare, kvalitets- och ledarskapsutveckling, ekoteknik och hållbar utveckling, ekonomprogram med inriktning mot produktion och/eller logistik. Du bör vara kunnig inom Lean/six sigma.

Svenska språket behärskar du flytande i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi söker dig som är intresserad av utveckling och förbättringsarbete. Vi tänker att du har en analytisk förmåga och ett starkt driv! I ditt arbete tar du ansvar för din uppgift, strukturerar och fokuserar på resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning eller andra typer av samarbetsformer.

 

Övrigt 

Visstidsanställning på heltid under sex månader med start i mars 2021. Du blir anställd av IUC Z-GROUP men har i första hand din arbetsplats hos MeraSkog. IUC Z-GROUP ägs av 62 tillverkande företag i Jämtlands län och driver angelägna projekt som utgår från företagens behov och megatrender i syfte att öka industrins konkurrenskraft.

Ansökan 

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev.  Sista ansökningsdag är 202102-14.
Skicka ansökan till IUC
 Z-GROUP, Akademigatan 3, 831 40  ÖSTERSUNDeller  till gunnar.elmroth@iuczgroup.se 

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader
Anställningens omfattning: Heltid (100%)
Tillträde: 2021-03-01
Löneform: Månadslön
Ort: Östersund/Sveg
Län: Jämtlands län

Kontaktpersoner:  Gunnar Elmroth, IUC Z-GROUP, 070-229 47 56
Eller
Kristina Rådberg, Mittuniversitetet, 010-142 83 90 

 

Välkommen med din ansökan!


Om projektet KTP

Knowledge Transfer Partnerships, förkortat KTP, är en samarbetsmodell som innebär att en nyutexaminerad akademiker på heltid genomför ett utvecklingsprojekt hos ett eller flera företag i regionen. KTP Energi Sverige är ett nationellt EU-projekt som skall utveckla hållbar kunskapsväxling mellan akademi och näringsliv för att möta behoven av en övergång till koldioxidsnål ekonomi genom konkreta insatser inom energieffektivisering.  

 

 

KTP Energi Sverige finansieras av Tillväxtverket, medverkande regioner, lärosäten och företag: https://www.du.se/sv/Samverkan/ktp/ktp-energi-sverige/

 

 

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen