Skip to main content
IUC Z-GROUPSmart Industriell Modernisering

Nu önskar vi hösten välkommen

By 2 september, 2019No Comments

Då börjar sommaren gå mot sitt slut. Vi är alla tillbaka på kansliet och ser fram emot en mycket spännande tid framöver.

SIM J/H projektet tar nya kliv framåt. En del av våra deltagare är i slutfasen på produktivitetsprocessen och kommer nu jobba fram handlingsplaner för att ta nästa steg i att bli mer effektiva och stärka sin konkurrenskraft.  

På andra håll så är vi under uppstart av workshop-serien avseende produktivitetshöjning inom projektet Smart Industriell Modernisering. Vi jobbar nu stenhårt för att vi skall kunna starta upp två nya grupper, både i Härjedalen med 4-6 företag samt i västra Jämtland med minst lika många deltagare. Jag känner en stor tillförsikt, främst för att vi känner oss så välkomna när vi har besökt er under sommaren. 

Vi vill också gärna att ni hjälper oss att sprida budskapet om den stora satsningen Smart Industriell Modernisering som vi nu gör tillsammans med Region JH, Tillväxtverket och ERUF. Det är ett ”once in a lifetime” vi kan göra en så stor satsning på tillverkande industri i Jämtland-Härjedalen.

I övrigt så har vi oerhört många projekt som pågår. Det finns en såpas stor flora på olika projekt att något eller några av dessa projekt passar samtliga tillverkande industrier i vårt län.
Alla våra projekt finns redovisade på www.iuczgroup.se/verksamhet som vi nu har uppdaterat och gjort bättre, snyggare och enklare. Vi har samma adress som tidigare, men formatet är nytt. Detta tack vare vår kommunikatör Marlene som har gjort ett fantastiskt bra jobb. Hennes kunskaper inom kommunikation, fotografering och sociala medier är tjänster som vi gärna delar med oss av till våra delägare. Har ni behov av hjälp rörande dessa frågor så kontakta mig så får ni mer information.

Slutligen så vill jag välkomna två nya blivande delägare i IUC Z-GROUP, Vemservice AB i Vemdalen och Härjedalskök AB i Funäsdalen. Vemservice jobbar med ombyggnationer på lastbilar av alla typer och är ett unikt företag inom sin bransch. Härjedalskök AB har Sveriges mest hållbara metod för köksrenovering.
Vi är så glada att dessa två Härjedalsföretag vill vara en del av oss! Vi behöver fler företag i Härjedalen som stärker vår verksamhet, vår kompetens och utveckling.

Till sist så uppmanar jag er att nominera er själva eller andra tillverkande industrier till Guldgalans industripris i november. Kriterier och information om hur man nominerar finns på www.guldgalan.se samt på vår hemsida.

Väl mött till en högintressant och intensiv höst tillsammans!

Stefan Fredriksson
VD, IUC Z-GROUP AB
stefan.fredriksson@iuczgroup.se

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen