Skip to main content
IndustriIndustri 4.0TipsUtbildning

Hur kan du öka värdet i dina affärer?

By 3 maj, 2018juli 23rd, 2019No Comments

Idag levererar du kvalificerade produkter till dina kunder. Men vad är det faktiska värdet för kunden av det du levererar? Är det ”bara” produkten eller är det kompetens? Erfarenhet, logistik eller projektledning som är det egentliga värdet för kunden? Är du en viktig del av kundens kritiska framgångsfaktorer utan att veta om det?

Den här workshopen handlar om att ge kunden insikt om det faktiska värdet som du levererar. Och att ge dig själv en möjlighet att titta på din verksamhet med nya ögon. Genom att tydliggöra, systematisera och utveckla de tjänster som din verksamhet utför i samband med produkten, kan din affärsmodell och lönsamhet förbättras!

Vi erbjuder den här workshopen tillsammans med Swerea IVF. Och den kommer gå av stapeln den 13 juni 9:45-15. Workshopen är kostnadsfri. Anmäl dig senast den 25 maj till gunnar.elmroth@iuczgroup.se så att vi kan beräkna lunch och fika. Vi sätter gränsen vid 6-8 företag, för att kunna hålla hög kvalitet. Och det är viktigt att ni är 2-3 personer från varje företag!

Se inbjudan här:  Öka värdet i dina affärer

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen