Skip to main content
Okategoriserade

SCIENCE WEEK 3-5 FEBRUARI 2021

By 1 februari, 2021juni 23rd, 2022No Comments

Science Week är ett forum som driver omställningen till en hållbar värld. Under tre dagar livesänder vi webbinarier och workshops på vår webbplats. Anmäl dig gärna till programpunkter du är intresserad av så får du påminnelse och eventuella uppdateringar om det sker förändring i tid.

Vid anmälan kan du även lägga till programpunkten i din kalender. Se programöversikt (PDF)

Syftet med Science Week

Syftet med Science Week är att skapa intresse för forskning, utveckling, innovation och högre utbildning och visa en mångfald av aktiviteter från många olika aktörer som visar såväl bredd som spets. Det handlar om innovationer, digitalisering, produktion, forskning och utveckling med fokus på hållbarhet. Forskare, entreprenörer, studenter, elever, företag och anställda möts för att inspireras och prata om framtiden. Vi vill visa upp och skapa samverkan kring Kunskapsstaden Södertälje och hur vi tillsammans med olika lokala, regionala och nationella aktörer kan bidra till morgondagens hållbara samhälle.

Inspiration för gymnasieelever

Gymnasieelever inom naturvetenskap, teknik och ekonomi är inbjudna att delta i Science Weeks alla programpunkter. Vi kopplar yrkeslivet till skolan och skapar gränsöverskridande möten och aktiviteter som inspirerar och ger uppslag till eleverna om vad de kan studera och arbeta med i framtiden.

Kika på Science Weeks program, kanske finns det något för just dig!

                   ↓

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen