Skip to main content
Okategoriserade

Vi söker en Industriutvecklare till Jämtland och Härjedalens industrier!

By 3 november, 2022No Comments

IUC Z-GROUP

IUC Z-GROUP är en regional branschorganisation för den tillverkande industrin i Jämtland och Härjedalen. Vi ägs av 68 tillverkande företag i Jämtlands län, och tillsammans har våra ägare ca 2400 anställda. Vi är en resurs att tillgå för länets industri. IUC Z-GROUP utgår från företagens behov i syfte att öka industrins konkurrenskraft. Vi arbetar med att stärka företagen inom hållbar industri, digitalisering och kompetenssäkring. Insatserna kan ske företagsspecifikt eller i grupper av företag med likartade behov.

Vi är för nuvarande nio engagerade medarbetare i olika roller som alla hjälper varandra för att få kugghjulet att rulla smidigt.

Vårt syfte är att påverka regionens industriella utveckling samt öka konkurrenskraften inom länets industrier. Vår strategi baseras på ett nära samarbete med både företag och individ, men också i strategisk samverkan med det övriga näringslivet, region, kommun, myndigheter och politiker.

Projektet SIMMITT

Smart Industriell Modernisering i MITT-regionen (SIMMITT) är ett unikt samverkansprojekt med fokus på att stärka konkurrenskraften hos våra små och medelstora industriföretag i Jämtlands och Västernorrlands län. Industriföretagens behov är styrande, och projektet arbetar med direkta och indirekta insatser hos företagen. Detta sker genom samverkan mellan IUC Z-GROUP, Örnsköldsviks Industrigrupp, Region Jämtland Härjedalen och Region Västernorrland, där branschorganisationerna har kontakten med företagen.
SIMMITT publicerar fortlöpande vad som händer i projektet på LinkedIn, https://www.linkedin.com/company/76910185

Rollen som Industriutvecklare och projektmedarbetare
Vi söker en strukturerad och affärsmässig industriutvecklare som genom strategiska analyser ansvarar för att förankra utvecklingsinsatser hos tillverkande industriföretag i regionen. De strategiska analyserna har som syfte att visa vilka utvecklingsbehov som finns och på vilket sätt de tillverkande företagen kan stöttas så att konkurrenskraften ökar. IUC Z-GROUP har en portfölj av åtgärder att tillgå. Utvecklingsinsatserna skräddarsys utifrån företagens behov och kan vara inom områden som produktivitetshöjning, tjänsteutveckling, omställning mot hållbar produktion etc.
Arbetet innefattar många möten och kontakter, både internt och externt med kunder och leverantörer.

Din profil
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och brinner för att dela med dig av dina kunskaper och utveckla andra. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ samt har erfarenhet av att skapa förtroendefulla relationer. För att möta framtidens krav så ser vi gärna att hållbarhetstänket finns med dig i vardagen.
Vidare har du erfarenhet av den privata sektorn och gärna inom industri samt förståelse för vilka utmaningar ett industriföretag möter i sin vardag för att öka sin konkurrenskraft. Du kan arbeta strukturerat, resultatorienterat och utmanande. Det är meriterande om du har akademisk bakgrund och/eller arbetat med projektledning, men det är inget krav.

Anställning

Du kommer att bli anställd som industriutvecklare i projektet SIMMITT med bas i Östersund.
Anställningen löper i minst 8 månader med start 1 januari 2023. Tjänsten är 100%, men vi kan även tänka oss ansökningar som innebär deltidsarbete inom spannet 60-100%.
Möjlighet till förlängd anställning inom IUC Z-GROUP finns efter projektets slut.

För frågor kontakta
Janita Palmqvist eller Pontus Sandell via mail janita.palmqvist@iuczgroup.se alt pontus.sandell@iuczgroup.se
Din CV och ansökan skickas per mail till Pontus Sandell senast 2022-11-30.

Vi genomför intervjuer fortlöpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du kan läsa mer om IUC Z-GROUP och vår verksamhet på www.iuczgroup.se

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen