Skip to main content
Okategoriserade

Vill du vara med och göra skillnad för Jämtland och Härjedalens industrier?

By 10 februari, 2022juni 23rd, 2022No Comments

Vi anställer projektmedarbetare!

Tack för visat intresse. Vi har nu hittat vår kandidat!
Måndag 04 april 20221

 

 

 

 

Det är dags att förstärka vårt team med en projektmedarbetare som gillar att utveckla det regionala näringslivet.

Om IUC Z-GROUP
IUC Z-GROUP är en regional branschorganisation för den tillverkande industrin i Jämtland och Härjedalen. Vi ägs av 66 tillverkande företag i Jämtlands län, och tillsammans har våra ägare ca 2400 anställda. IUC Z-GROUP driver projekt och utgår från företagens behov i syfte att öka industrins konkurrenskraft och utvecklar industrin inom hållbarhet, produktutveckling, export, ledarskap, digitalisering, kompetenssäkring med mera. Vår strategi baseras på ett nära samarbete med både företag och individ, men också i strategisk samverkan med det övriga näringslivet, region, kommun, myndigheter och politiker.

Projektet SIMMITT
Smart Industriell Modernisering Mitt (SIMMITT) är ett unikt samverkansprojekt med fokus på att stärka konkurrenskraften hos våra små och medelstora industriföretag i Jämtlands och Västernorrlands län. Industriföretagens behov är styrande, och projektet arbetar med direkta och indirekta insatser hos företagen genom samverkan mellan IUC Z-GROUP, Örnsköldsviks Industrigrupp, Region Jämtland Härjedalen och Region Västernorrland.

Rollen som Industriutvecklare och projektmedarbetare
Som utvecklare hos oss möter du företag och lyssnar av deras behov och utmaningar. Du kommer ha kontakt med många olika typer av företag inom tillverkningsindustrin. Tillsammans med övriga kollegor så är du med och driver olika typer av insatser genom strategiska analyser.

Analyserna har som syfte att visa vilka utvecklingsbehov som finns och på vilket sätt de tillverkande företagen kan stöttas. I projektet finns en portfölj av åtgärder att tillgå och insatserna skräddarsys utifrån företagens behov och kan vara inom områden som produktivitetshöjning, tjänsteutveckling, omställning mot hållbar produktion etc. Arbetet innefattar många möten och kontakter, både internt och externt med kunder och leverantörer.

Din profil
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och brinner för att dela med dig av dina kunskaper och utveckla andra. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ samt har erfarenhet av att skapa förtroendefulla relationer. För att möta framtidens krav så ser vi gärna att hållbarhetstänket finns med dig i vardagen. Du är van att både initiera, driva och utveckla processer. Du har erfarenhet av den privata sektorn och gärna inom industri samt förståelse för vilka utmaningar ett företag möter i sin vardag för att öka sin konkurrenskraft. Du kan arbeta strukturerat och resultatorienterat. Det är meriterande om du har akademisk bakgrund men det är inget krav.


Vi erbjuder

  • En omväxlande vardag där våra aktiviteter, uppdrag och möten med olika industrier förändras med tiden.
    • Ett roligt och utåtriktat arbete tillsammans med många olika typer av företag.
    • Ett fritt arbete som är flexibelt och där självledarskap är viktigt.
    • Att vara en viktig kugge i ett riktigt skönt team där vi jobbar tillsammans, är engagerade och står för hög kvalitet.

Anställning

Du kommer att bli anställd som industriutvecklare i projektet SIMMITT med bas i Östersund.
Anställningen löper i minst 10 månader med start 1 maj 2022. Möjlighet till förlängd anställning inom IUC Z-GROUP finns efter projektets slut.

Din ansökan skickas till pontus.sandell@iuczgroup.se. Vi vill ha ansökan och ditt personliga brev senast den

För frågor kontakta Pontus på telefon 070-658 05 30 eller via mail pontus.sandell@iuczgroup.se

Du kan läsa mer om IUC Z-GROUP och projektet SIMMITT på www.iuczgroup.se, samt på Linkedin https://www.linkedin.com/company/76910185

 

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen