Ny VD på IUC Jämtland Härjedalen presenterar sig:

– Det är inspirerande att vara på plats och jag är tacksam för förtroendet att axla vd-rollen på IUC, Industriellt utvecklingscentrum i Jämtland och Härjedalen säger Johan Bürger Hyllienmark. Industrin är en viktig basnäring som skapar sysselsättning och fungerar som en drivkraft för teknologisk innovation och utveckling och är på så vis en viktig samhällsaktör. Jag tror den lokala industrin och IUC har en spännande resa framför oss tillsammans.  

Mitt namn är Johan Bürger Hyllienmark och jag kommer närmast från att ha arbetat med affärsutveckling i det egna bolaget, Dfine Consulting. Innan det arbetade jag som näringslivschef i Åre kommun. Mitt ledarskap och målmedvetenhet har jag utvecklat inom idrotten i olika roller, framförallt inom alpin skidåkning och på Svenska Skidförbundet. Tjänsten som näringslivschef innebar till stor del att arbeta nära företagen, fånga upp behov och hitta utvecklingsmöjligheter. Erfarenheter som jag tar med mig och gärna utvecklar vidare tillsammans med alla spännande medlemsföretag inom IUC Jämtland Härjedalen.

Länet har en fin tradition av tillverkningsindustri och jag ser fram emot att lära känna den interna organisationen och framförallt att komma i kontakt med och att besöka alla medlemsföretag. Jag är nyfiken på att ta del av vilka behov som finns och hur vi tillsammans på kort och lång sikt kan hjälpas att utveckla industrin i Jämtland och Härjedalen.

Vill du ta kontakt med Johan så hittar du hans kontaktuppgifter här.