Skip to main content

VEMSERVICE

 

Vemservice har skapat sig en unik kompetens inom påbyggnationer på lastbilar i nära samarbete med lastbilstillverkarna. Detta har skapat ett genuint förtroende både ibland återförsäljare och entreprenörer. Vemservice är ett kunskapsföretag som står för hela konceptet från ritning/konstruktion till färdig produkt. Detta sker i en industriell process där materialflöden, unika detaljer och konstruktioner vävs samman till en färdig produkt.

Vemservice är verkligen ett kunskapsföretag som klarar det mesta inom sin bransch och i stor utsträckning uppfyller kundernas önskemål.

www.vemservice.se

Benny Larsson,  VD och delägare

 

 


 

SAFETY RESPECT

 

 

Safety Respect har utvecklats från en produktleverantör till en tjänste- och produktleverantör. Som fallskyddsspecialist är företaget med i hela byggprocessen och genomför beräkningar, tar fram dokumentation och levererar fallskyddslösningar till alla typer av byggprojekt. Företaget har dessutom etablerat sig på flera marknader utanför Sverige.

www.safetyrespect.se

Per Ramberger   VD och delägare

 

 

 


 

 

ESSGE-PLAST

 

 

ESSGEPLAST AB är sedan starten 1965 specialiserade på formsprutning.

Med gedigen teknisk kompetens och lång erfarenhet inom branschen, erbjuds högkvalitativa plastdetaljer. Ett stort erkännande fick företaget i samband med att Husqvarna AB hade sin årliga samling hösten 2018 av de 150 viktigaste leverantörerna globalt, där Östersundsföretaget ESSGE-PLAST AB vann i  kategorin ”Outstanding performance, Quality”, Ett stort erkännande för de hårda arbete som är nerlagt i en mycket tuff bransch.

www.essgeplast.se

Mikael Waldehorn,  VD och delägare

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Z-GROUP

More posts by Marlene Magnussen