Skip to main content
IUC Z-GROUP

Välkommen till vår nya websida!

By 24 april, 2017juli 23rd, 2019No Comments

IUC Z-GROUP hänger med på digitaliseringståget och denna veckan lanseras vår nya websida!

Vi har insett att vi vill kunna kommunicera bättre via webben och därför har vi gjort ett genomgående arbete med att skapa en bättre funktionalitet på webben, samtidigt som vi har skapat en tydligare struktur för att det ska vara lättare att hitta information. Dessutom har den fått ett rejält lyft utseendemässigt, och vi tror och hoppas att den kommer kännas mer modern, och kommer vara lika snygg oavsett vilken enhet man använder att surfa på.

En stor anledning till uppgraderingen är för att bygga vidare på vår satsning på sociala medier, pressmeddelanden och egna nyhetsutskick via MyNewsdesk. Vi gör det för att få möjligheten att synliggöra alla våra delägare för en större målgrupp, och detta vill vi fortsätta med då vi har sett goda resultat.

Som en del av websidan har vi startat en företagsblogg, som kommer att fungera som en förlängd arm för alla våra sociala medier. Bloggen kan jämföras med en hub där alla nyheter, pressmeddelanden och inlägg kommer att samlas på ett och samma ställe, lättillgängligt för alla delägare, olika målgrupper och allmänheten. Vi tror att det är viktigt att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper om tillverkningsindustrin, och att denna typ av transparens kan väcka större nyfikenhet och intresse för vår bransch.

Vi hoppas även att kunna inspirera er alla till att bidra med insändare, historier, tips och nyheter som rör er vardag som industriföretagare, skicka mig ett mail eller ta kontakt per telefon, så löser vi det tillsammans.
Vi ses på andra sidan!

Marlene Magnussen
Kommunikatör

Marlene Magnussen

Author Marlene Magnussen

Kommunikatör IUC Jämtland Härjedalen

More posts by Marlene Magnussen